WE MARRIED ADVENTURE: Interview med Mike og Angela Ballard

30. september 2024

This week, we have a conversation with Mike and Angela Ballard from We Married Adventure.
They’ve travelled to over 120 countries and share their story and tips on how to travel better.

I denne episode af Radiovagabond har jeg haft fornøjelsen af at interviewe Mike og Angela Ballard, duoen bag We Married Adventure. Sammen har de rejst til mere end 120 lande på alle syv kontinenter og delt deres oplevelser som rejsejournalister og undervisere. Med bidrag til medier som ABC-TV, Lonely Planet og Atlas Obscura har de skabt en unik livsstil, der kombinerer eventyrlyst, undervisning og ønsket om at finde deres næste hjem.

Et rejsebaseret ægteskab

Da Mike friede til Angela, accepterede hun med én betingelse: De skulle tage på et stort eventyr på deres femårs bryllupsdag. Mike, som allerede havde besøgt 30 lande og boet i Saudi-Arabien, var naturligvis med på idéen. Det første store eventyr blev en tur til Marokko, som siden har sat standarden for deres fælles rejser. Angela fortæller:

“Jeg købte bare billetterne til Spanien, Gibraltar og Marokko, og vi har ikke stoppet med at rejse siden,” 

En familie på farten

Det var dog ikke kun Mike og Angela, der blev en del af eventyret. Mike havde to sønner, som dengang var seks og ti år gamle. De blev også en del af rejsen, og deres første tur uden for USA gik til Tyrkiet og Grækenland, efterfulgt af en rejse til Indien.

Angela delte i interviewet, hvordan det har været at balancere familiens forskelligartede interesser og energiniveauer på rejser. Rejseplanlægning er altid en del af eventyret, og som Angela udtrykte det:

“Rejser bringer en ny dimension til et forhold. Det handler konstant om problemløsning og fleksibilitet.”

Dykkerture og solo rejser

Mike lærte at dykke i Saudi-Arabien og bragte hurtigt sin dykkeinteresse videre til familien. I 2013 blev de alle certificerede dykkere, og siden da har de udforsket dykkedestinationer verden over. Angela fortalte også om sin egen solo-rejse til Marokko, hvor hun underviste i engelsk og lærte at navigere nye eventyr på egen hånd.

Rejsejournalistik og uddannelsesmission

For Mike og Angela handler det om mere end blot deres egne rejser. De er undervisere af hjertet og ønsker at hjælpe andre med at “rejse bedre.” De har undervist i rejseklasser, arbejdet som rejsejournalister og bidraget med rejsetips til medier som ABC-TV.

Deres mission? At prioritere oplevelser frem for materielle ting. De har lært deres børn værdien af rejseoplevelser frem for fysiske gaver – en livsfilosofi, de også deler med andre, som ønsker at opleve mere på deres rejser uden at sprænge budgettet.

Hjem er Chattanooga

Mike og Angela bor i øjeblikket i Chattanooga, Tennessee, men er på vej ud på endnu en tur omkring jorden. Og efter at have besøgt over 120 lande, overvejer de finde et fremtidigt hjem. Nogle lande er ideelle feriedestinationer, mens andre er potentielle kandidater til at blive deres nye hjem. Som Mike siger:

“Vi behøver ikke flere ting – vi behøver flere oplevelser.”

En tur til 60 lande

De er netop nu på vej ud på endnu en “lille” tur rundt om kloden. Hør dem fortælle om det i dette klip fra ABC TV.  

Ser jeg dig til Extraordinary Travel Festival?

Det var alt for denne uges episode af Radiovagabond. Jeg håber, du nød det og fandt det inspirerende. Jeg glæder mig til at møde dem igen til Extraordinary Travel Festival i Bangkok i november. Det er en konference med nogle af de mest ekstreme rejsende, og det bliver fantastisk at møde så mange inspirerende mennesker samlet på ét sted. Og ja, jeg tager mine mikrofoner med!

Hvis du også vil med, så har jeg en rabatkode, der giver dig $60 USD rabat på billetten. Gå blot til ExtraordinaryTravelFest.com og brug koden VAGABOND.

Mit navn er Palle Bo, og jeg skal videre. Vi ses!

JEG VIL GERNE HØRE FRA DIG

Fortæl mig hvor er du, og hvad du laver lige nu, mens du lytter til denne episode. Du kan enten sende mig en email på lytter@radiovagabond.dk eller udfylde formularen her på Radiovagabond.dk.
Eller sende en stemmebesked ved at klikke på banneret herunder.

Uanset hvad du gør, vil jeg meget gerne høre fra dig. Det er altid sjovt at høre, hvem der sidder ude på den anden side af højttaleren.

DEL MED EN VEN

Har du en ven, der også er interesseret i at rejse og få inspiration til at komme ud og opleve verden? Så del denne episode. Send en besked eller ta’ telefonen og fortæl om den. Du kan også bare klikke på en af de farvestrålende knapper herunder.

SPONSOR

Som altid tak til min sponsor, Hotels25.dk. Det er et sted, du altid kan finde de bedste priser på overnatning rundt omkring i verden. Og det er garanteret den bedste pris.

RADIOGURU

Radiovagabond er produceret af Radioguru, som også kan hjælpe dig med at starte din egen podcast.